Goedkope software via Slim.nl

Voor scholieren/studenten en medewerkers/docenten in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs is het mogelijk om gebruik te maken van de webwinkel van ‘slim.nl’, om officiële software voor thuis te bestellen tegen een sterk gereduceerde prijs. Ook via onze school is dat mogelijk. De te kiezen software is mede afhankelijk van de licentie-overeenkomsten die de school heeft afgesloten. Slim ontvangt de online bestellingen en verwerkt de betalingen. Daarna levert Slim de bestelde software.

Medewerkers/docenten en leerlingen kunnen zich aanmelden op de site van Slim via de desbetreffende knop 'registreren', rechtsboven. Het is alleen mogelijk aan te melden met het pontes-emailadres van de leerling.
Allereerst dient bij registratie via invoering van 'Pieter Zeeman' de school gezocht en gekozen te worden en een rol moet worden aangegeven. Bij de eerste aanmelding wordt een eigen wachtwoord gekozen. Inschrijvers worden met hun gegevens toegevoegd aan de lijst van toegestane bestellers binnen de school. Bestellingen kunnen alleen op het thuisadres worden bezorgd, dat moet bij de bestelling dan ook worden opgegeven.

Het bekijken van het juiste aanbod in de winkel en het bestellen voor leerlingen/studenten en voor medewerkers/docenten kan alleen wanneer men zich heeft aangemeld. Wanneer er zich bij aanmelding, bestelling of anderszins problemen voordoen, dan dient men altijd contact te zoeken met Slim.nl via info@slim.nl. De school kan hierin geen rol spelen.

Enkele voorwaarden:
• De software mag niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt
• Er kan geen aanspraak worden gemaakt op ondersteuning bij installatie en gebruik van de geleverde software.
• Er worden geen updates van de software verstrekt. Nieuwe versies kunnen, als deze beschikbaar komen worden aangeschaft.
• Het dupliceren van software is niet toegestaan.
• Slim levert de bestelde software uit na vooruitbetaling door de besteller.
• Slim levert de software uit naar het door de besteller geselecteerde adres.
• Het retourneren en/of ruilen van gekochte software is niet mogelijk.

Handleiding hoe te bestellen:
In deze handleiding lees je in grote lijnen hoe een online bestelling bij Slim geplaatst kan worden. Je dient de volgende stappen te nemen:
• Ga naar http://www.slim.nl en klik midden-boven op 'Registreren'. Na registratie ga je naar inloggen en log je in met je emailadres en wachtwoord.
• Je komt nu in de digitale winkel met alle producten waar de instelling rechten voor heeft verkregen. Je kunt selecteren in de menubalk op hoofdcategorie en vervolgens is dat verder te verfijnen. Je kunt ook via de zoekoptie, een artikel zoeken. Ieder product kan slechts één keer besteld worden.  
• Om de bestelling goed te kunnen afleveren dient het huisadres bekend te zijn.
• Klik op OK om de bestelling definitief te maken of op annuleren/bestellen om wijzigingen aan te brengen. Nu volgen gegevens om de betaling te regelen.
• Na ontvangst van de betaling stuurt Slim de software naar het huisadres. Je ontvangt een e-mail van Slim op het moment dat de software verstuurd wordt.  
• Controleer altijd bij ontvangst of het de juiste software betreft. Als je de software thuis hebt ontvangen, kun je eventuele vragen en/of opmerkingen over levering stellen aan info@slim.nl.

Ga voor het Goese Lyceum

En haal het beste uit jezelf.

Contactgegevens

Adres

Pontes, Het Goese Lyceum
Oranjeweg 90
4461 LR Goes

Telefoon & e-mail

T: 0113-216971
E: info.oranjeweg@goeselyceum.nl

Contactgegevens

Adres
Het Goese Lyceum
Bergweg  14
4461 NB
Telefoon &  e-mail
0113-212930
info.bergweg@goeselyceum.nl


Social media

Contact gegevens

Pieter Zeeman Lyceum
Hatfieldpark 2
4301 XC Zierikzee
info@pieterzeemanlyceum.nl
0111 415 751

Social media

website is gerealiseerd door Web2Work