Wij zijn de leerlingenraad 


 
Hallo allemaal, wij zijn een aantal gemotiveerde leerlingen die klaarstaan voor alle leerlingen van het Pieter Zeeman Lyceum. We zijn een zeer divers groepje leerlingen van verschillende leeftijden. Als leerlingen met problemen zitten op onze school, kunnen ze dit bij ons melden. Wij komen regelmatig samen om te vergaderen over de dingen die spelen op onze school. Ook organiseren wij leuke activiteiten voor de leerlingen. Met open dagen zijn wij altijd aanwezig en staan we voor leerlingen en ouders klaar. Heb jij een probleem of een vraag voor ons? Wij zijn altijd bereikbaar via ons emailadres. Daarnaast zullen er momenten zijn dat wij tijdens pauzes door de school heen lopen zodat mensen ons vragen kunnen stellen. Ook denken we na over een ‘ideeënbus’. Nieuws hierover volgt! 

Het email adres van de leerlingenraad is: leerlingenraadppz@gmail.com 


 
Wat heeft de leerlingenraad bereikt? 
  • Valentijns acties
  • Het samenstellen van een jaarboek
  • Cadeautjes voor de eindexamen leerlingen
  • (Mee)praten overlegmomenten MT 
  • Meedenken en meepraten over het Pieter Zeeman Lyceum als gezonde school; dit doen wij Pontesbreed  
Heb je interesse om in de leerlingenraad te komen of heb je ideeën om de school voor jou en je medeleerlingen te verbeteren? Stuur dan een mailtje naar leerlingraad.ppz@pontes.nl De leden van de leerlingenraad
Ik ben Eva ik zit in bovenbouw van het vwo, mijn vakkenpakket is N&T met biologie en aardrijkskunde.  Ik zit in de leerlingenraad omdat ik het leuk vind om dingen te organiseren op school en school daardoor leuker te maken. Ik vind het ook belangrijk dat leerlingen iets te zeggen hebben over wat er gebeurt op school omdat wij daar veel van merken maar vaak niet de regels bedenken. We vergaderen met de leerlingenraad 1 keer in de week en vaker als dat nodig is. Tussen vergaderingen in bedenken we nieuwe ideeën en werken we aan de ideeën waar we mee bezig zijn.

Hoi ik ben Casey en zit in havo 3. Vorig jaar ben ik begonnen met de leerlingenraad omdat het organiseren en plannen me superleuk leek. Vorig jaar hadden we met de leerlingenraad een neon feest georganiseerd. Het plannen en organiseren was moeilijk maar uiteindelijk was het een top feest! Samenwerken met anderen is lastig omdat je het niet altijd met elkaar eens bent maar je vindt altijd wel een manier. Je komt iedere vrijdag samen om o.a. te bespreken wat er nog moet gebeuren.

Hoi ik ben Mia en zit in havo 3. Net als Casey ben ik vorig jaar begonnen in de leerlingenraad. Ik zit in de leerlingenraad omdat het me leuk leek om de school een stukje leuker te maken voor iedereen door leuke acties te organiseren voor de leerlingen. We doen ook jaarlijkse acties zoals bijvoorbeeld voor valentijnsdag organiseren we elk jaar een rozenactie waar bij je een roos kan bestellen bij de leerlingenbalie, op 14 februari komen wij ze dan uitdelen in de klas.

Hey, mijn naam is Liv. Ik ben ongeveer anderhalf jaar geleden naar Zierikzee verhuisd en ben een half jaar daarna bij de leerlingenraad gegaan. Ik zit samen met Eva in vwo 4 en zij was de reden dat de leerlingenraad me wel leuk leek. Met z’n vieren, en soms een docent, overleggen we wekelijks en het is altijd erg gezellig. We overleggen veel en debatteren over van alles, van feesten tot boeken inleveren aan het eind van het jaar. Als leerlingenraad proberen wij de school een stukje leuker en gezelliger te maken. 

Ga voor het Goese Lyceum

En haal het beste uit jezelf.

Contactgegevens

Adres

Pontes, Het Goese Lyceum
Oranjeweg 90
4461 LR Goes

Telefoon & e-mail

T: 0113-216971
E: info.oranjeweg@goeselyceum.nl

Contactgegevens

Adres
Het Goese Lyceum
Bergweg  14
4461 NB
Telefoon &  e-mail
0113-212930
info.bergweg@goeselyceum.nl


Social media

Contact gegevens

Pieter Zeeman Lyceum
Hatfieldpark 2
4301 XC Zierikzee
info@pieterzeemanlyceum.nl
0111 415 751

Social media

website is gerealiseerd door Web2Work