Wij zijn de leerlingenraad 


 
Hallo allemaal, wij zijn een aantal gemotiveerde leerlingen die klaarstaan voor alle leerlingen van het Pieter Zeeman Lyceum. We zijn een zeer divers groepje leerlingen van verschillende leeftijden. Als leerlingen met problemen zitten op onze school, kunnen ze dit bij ons melden. Wij komen regelmatig samen om te vergaderen over de dingen die spelen op onze school. Ook organiseren wij leuke activiteiten voor de leerlingen. Met open dagen zijn wij altijd aanwezig en staan we voor leerlingen en ouders klaar. Heb jij een probleem of een vraag voor ons? Wij zijn altijd bereikbaar via ons emailadres. Daarnaast zullen er momenten zijn dat wij tijdens pauzes door de school heen lopen zodat mensen ons vragen kunnen stellen. Ook denken we na over een ‘ideeënbus’. Nieuws hierover volgt! 

Het email adres van de leerlingenraad is: leerlingenraadppz@gmail.com 


 
Wat heeft de leerlingenraad bereikt? 
  • Valentijns acties
  • Het samenstellen van een jaarboek
  • Cadeautjes voor de eindexamen leerlingen
  • (Mee)praten overlegmomenten MT 
  • Meedenken en meepraten over het Pieter Zeeman Lyceum als gezonde school; dit doen wij Pontesbreed  
Heb je interesse om in de leerlingenraad te komen of heb je ideeën om de school voor jou en je medeleerlingen te verbeteren? Stuur dan een mailtje naar leerlingraad.ppz@pontes.nl 


De leden van de leerlingenraad

Mijn naam is Mari Muriel. Ik zit in havo 5. Twee jaar geleden ben ik geslaagd op de mavo en ik ben vorig jaar begonnen op de havo. Ik wil later graag in het laboratorium gaan werken en dan onderzoek doen naar kanker of medicijnen gaan maken. Ik zit in de leerlingenraad, omdat ik het heel leuk vind om andere mensen te leren kennen en om dingen voor de school en de leerlingen te regelen. 

Ik ben Twan Snitselaar uit V5A.Ik heb het profiel N&G gekozen met economie, bedrijfseconomie en technasium. Ik zit in de leerlingenraad, omdat ik meer wil betekenen voor de school en mijn medeleerlingen en ik ben van mening dat de leerlingenraad daar een goede plaats voor is. 

Hallo ik ben Aisha Hussen. ik ben 15 jaar en woon in Zierikzee. ik kom uit Somalië. ik woon al 10 jaar in Nederland. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik het leuk vind om andere kinderen te leren kennen en met die kinderen leuke ideeën te bedenken om de school te veranderen. het leek me ook leuk om school feestjes te organiseren met de leerlingenraad.😃 

Hoi ik ben Feben Tesfamariam, ik ben 16 jaar oud en ik zit in de 3e klas VMBO. Ik ben geboren in Eritrea, en ik ben 7 jaar in Nederland. Ik ben samen met mijn moeder en vader zusje broertje hierheen gekomen. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik het erg leuk vind om samen te werken, en ik vind het leuk om ideeën te bedenken waardoor je ook resultaten ziet en waardoor er ook sfeer is in de school.  

Hoi ik ben Amber Hogenstein (14 jaar) en zit sinds kort in de leerlingenraad. Ik wist eerst helemaal niet dat er een leerlingenraad was totdat een docent het aan mij vertelde. Toen ben ik gaan kijken en ben ik er gelijk ingestapt. Ik vind het heel leuk omdat je allemaal dingen mag organiseren voor de school en nog veel meer!  

Hoi, ik ben Daniëlle Vermeer (14 jaar) ik zit ook sinds kort in de leerlingenraad. mijn mentor vroeg een keer of het me leuk leek om in de leerlingenraad te gaan, ik wist nog niet wat het bepaald zou inhouden dus heb met mvr. Roojers gepraat over wat het was. Het leek me super leuk om dingen mee te regelen voor school dus ik heb meteen ja gezegd. 


Ga voor het Goese Lyceum

En haal het beste uit jezelf.

Contactgegevens

Adres

Pontes, Het Goese Lyceum
Oranjeweg 90
4461 LR Goes

Telefoon & e-mail

T: 0113-216971
E: info.oranjeweg@goeselyceum.nl

Contactgegevens

Adres
Het Goese Lyceum
Bergweg  14
4461 NB
Telefoon &  e-mail
0113-212930
info.bergweg@goeselyceum.nl


Social media

Contact gegevens

Pieter Zeeman Lyceum
Hatfieldpark 2
4301 XC Zierikzee
info@pieterzeemanlyceum.nl
0111 415 751

Social media

website is gerealiseerd door Web2Work