Ons restaurant
Op het Pieter Zeeman Lyceum is het schoolrestaurant sinds 1 januari 2017 in een heel nieuw jasje gestoken. De naam van ons schoolrestaurant is: Restaurant Foodfacts.
Dit restaurant wordt volledig beheerd door leerlingen van onze afdeling Horeca, Bakkerij & Recreatie (HBR).
Op woensdagavond is het mogelijk te genieten van een heerlijke maaltijd. De leerlingen koken en serveren steeds een driegangen menu, afgestemd op
de leerstof en exameneisen.
Reserveren
De aanvangstijd is 17.15 uur, vanaf 17.30 uur wordt de amuse geserveerd en start het diner. De geschatte eindtijd is 19.15 uur.
De kosten van een diner bedragen € 14,50 per couvert exclusief consumpties. Verder is het menu altijd een verrassing en
ook iedere week anders. Heeft u dieetwensen geef dit dan bij reserveren door
aan de receptie.
Omdat het restaurant maar beperkte plaatsen
heeft en maar een aantal keren per jaar haar deuren opent, is reserveren verplicht.
De reserveringen lopen via de receptie van de school.
Hiervoor kunt u uitsluitend
tussen 14.00 uur en 16.30 uur bellen met onze receptie, telefoonnummer 0111-415751.

Voor de coronamaatregelen volgen we de richtlijnen van het RIVM en Koninklijke Horeca, Nederland. Dit houd in dat, zolang dit landelijk verplicht is, de corona QR code aan de deur wordt gecontroleerd.
Wanneer u vragen heeft over deze maatregelen of andere zaken aangaande het schoolrestaurant, kunt u terecht via het volgende mail adres: info.foodfacts@pontes.nl
|