SchoolRestaurant Foodfacts


Afdeling HBR

Ons restaurant

Restaurant Foodfacts, dat is de naam van het schoolrestaurant van het Pieter Zeeman Lyceum. Al sinds 2017 is dit concept in een nieuw jasje gestoken. Leerlingen van de afdeling horeca, bakkerij & recreatie (HBR) beheren dit restaurant onder leiding van verschillende docenten. Op woensdagavond is het mogelijk om te genieten van een heerlijke maaltijd. Leerlingen bereiden en serveren een zelfbedacht driegangenmenu, afgestemd op de leerstof en exameneisen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid er een dessert bij te bestellen. Hiervoor hebben wij een dessertkaart waarbij de leerlingen leren om gerechten à la minute te bereiden.


    

Reserveren

De aanvangstijd is 17.15 uur, vanaf 17.30 uur wordt de amuse geserveerd en start het diner. De geschatte eindtijd is 19.30 uur.

De kosten van een diner bedragen € 18,50 per couvert exclusief consumpties en dessert. Verder is het menu altijd een verrassing en ook iedere week anders. Heeft u dieetwensen of een allergieën? Geef dit dan bij reserveren door aan de receptie. Hiervoor wordt een passende oplossing bedacht. 

Het restaurant heeft een beperkt aantal plaatsen. Deelnemen aan het diner is daarom alleen mogelijk via reservering. De reserveringen lopen via de receptie van het Pieter Zeeman Lyceum. Hiervoor kunt u bellen met onze receptie, 0111-415751.

Wanneer u vragen heeft over zaken aangaande het schoolrestaurant, dan kunt u deze stellen middels het volgende e-mail adres: info.foodfacts@pontes.nl.


Dineren met grote groepen zoals een vereniging of werkuitje is ook mogelijk op onze locatie. Dat kan in de vorm van een menu maar ook een walking diner of buffet. Mocht u interesse hebben dan kunt u via e-mail contact opnemen met ons, wij denken graag met u mee.

Volg ons op Instagram (@foodfacts_pzl) en Facebook (Foodfacts By PZL) voor meer exclusieve content!

Ga voor het Goese Lyceum

En haal het beste uit jezelf.

Contactgegevens

Adres

Pontes, Het Goese Lyceum
Oranjeweg 90
4461 LR Goes

Telefoon & e-mail

T: 0113-216971
E: info.oranjeweg@goeselyceum.nl

Contactgegevens

Adres
Het Goese Lyceum
Bergweg  14
4461 NB
Telefoon &  e-mail
0113-212930
info.bergweg@goeselyceum.nl


Social media

Contact gegevens

Pieter Zeeman Lyceum
Hatfieldpark 2
4301 XC Zierikzee
info@pieterzeemanlyceum.nl
0111 415 751

Social media

website is gerealiseerd door Web2Work