Ons restaurant
Restaurant
Foodfacts, dat is de naam van het schoolrestaurant van het Pieter Zeeman
Lyceum. Al sinds 2017 is dit concept in een nieuw jasje gestoken. Leerlingen
van de afdeling horeca, bakkerij & recreatie (HBR) beheren dit restaurant
onder leiding van verschillende docenten. Op woensdagavond is het mogelijk om
te genieten van een heerlijke maaltijd. Leerlingen bereiden en serveren een
zelfbedacht driegangenmenu, afgestemd op de leerstof en exameneisen. Daarnaast
heeft u de mogelijkheid er een dessert bij te bestellen. Hiervoor hebben wij
een dessertkaart waarbij de leerlingen leren om gerechten à la minute te
bereiden.
Reserveren
De aanvangstijd is 17.15 uur, vanaf
17.30 uur wordt de amuse geserveerd en start het diner. De geschatte eindtijd
is 19.30 uur.
De kosten
van een diner bedragen € 18,50 per couvert exclusief consumpties en dessert.
Verder is het menu altijd een verrassing en ook iedere week anders. Heeft u dieetwensen
of een allergieën? Geef dit dan bij reserveren door aan de receptie. Hiervoor
wordt een passende oplossing bedacht.
Het restaurant heeft een beperkt aantal plaatsen. Deelnemen
aan het diner is daarom alleen mogelijk via reservering. De reserveringen lopen
via de receptie van het Pieter Zeeman Lyceum. Hiervoor kunt u bellen met onze
receptie, 0111-415751.
Wanneer u vragen heeft over zaken aangaande het schoolrestaurant, dan kunt u deze
stellen middels het volgende e-mail adres: info.foodfacts@pontes.nl.
Dineren met
grote groepen zoals een vereniging of werkuitje is ook mogelijk op onze locatie.
Dat kan in de vorm van een menu maar ook een walking diner of buffet. Mocht u
interesse hebben dan kunt u via e-mail contact opnemen met ons, wij denken
graag met u mee.
Volg ons op Instagram (@foodfacts_pzl) en Facebook
(Foodfacts By PZL) voor meer exclusieve content!
|