Planning en roosters

Jaarplanning
Via bovenstaande link vindt u de jaarplanning voor dit schooljaar. Het is een globale planning. Regelmatig wordt er een update geplaatst

Rooster
Vier maal per jaar wordt een rooster gemaakt. Het rooster in de 1e periode loopt tot en met 11 november 2022. Het rooster van de 2e periode start op 14 november 2022. Het rooster van de 3e periode start op 30 januari 2023. Het rooster van de 4e periode start op 3 april 2023.  Het rooster is te zien op Zermelo. Kijk altijd voordat je naar school vertrekt op Zermelo of er roosterwijzigingen zijn.

Maatwerkuren
Hier het overzicht maatwerkuren

Toetsrooster
Hier staat de toetsplanning voor dit schooljaar . Het is een globale planning. Regelmatig wordt er een update geplaatst.

Vakantieplanning
In de schoolgids staat de vakantieplanning.

Magister 
Magister gebruiken we voor cijferregistratie en absentieregistratie maar dit is niet altijd actueel voor wat betreft het rooster. Het Goese Lyceum maakt gebruik van het online leerlingvolgsysteem Magister. In Magister worden de roosterwijzigingen, aanwezigheid, het huiswerk en de schoolprestaties van elke leerling bijgehouden. Met een persoonlijke toegangscode hebben leerlingen en ouders inzicht op het huiswerk, de absentie en cijfers van hun kind. Op onze website staat meer informatie over Magister en kunnen ouders en leerlingen inloggen. In geval van onregelmatigheden wordt ouders vriendelijk verzocht contact op te nemen met de betreffende mentor of coördinator.

Schooltijden
Hieronder vind je de schooltijden. Een aantal keren per jaar hebben we een 40 minuten rooster. Dat staat vermeld in de jaarplanning.

Ga voor het Goese Lyceum

En haal het beste uit jezelf.

Contactgegevens

Adres

Pontes, Het Goese Lyceum
Oranjeweg 90
4461 LR Goes

Telefoon & e-mail

T: 0113-216971
E: info.oranjeweg@goeselyceum.nl

Contactgegevens

Adres
Het Goese Lyceum
Bergweg  14
4461 NB
Telefoon &  e-mail
0113-212930
info.bergweg@goeselyceum.nl


Social media

Contact gegevens

Pieter Zeeman Lyceum
Hatfieldpark 2
4301 XC Zierikzee
info@pieterzeemanlyceum.nl
0111 415 751

Social media

website is gerealiseerd door Web2Work