Welkom op het Bergplein van het Goese Lyceum Bergweg

Op deze website is informatie te vinden voor leerlingen die al op onze school les krijgen en ouders die al kinderen bij ons op school hebben zitten.
Ben je nog geen leerling en ben je benieuwd wat je bij ons voor opleidingen kunt kiezen, ga dan naar https://goeselyceum.nl/

Van vrijdag 12 juli tot en met vrijdag 9 augustus genieten de medewerkers van Scholengroep Pontes, Het Goese Lyceum Oranjeweg, Het Goese Lyceum Bergweg en het Pieter Zeeman Lyceum van de zomervakantie. De scholen zijn gesloten. Alleen in urgente noodgevallen zijn wij in de ochtenduren van 08.00 – 12.00 uur telefonisch bereikbaar via onze collega’s van Scalda via telefoonnummer 0115- 64 16 00. Wij wensen u een onbezorgde en fijne zomervakantie!

 

Beste Examen leerling,

Betreft: Schoolaccount

Je schoolaccount, welke je onder andere gebruikt om in te kunnen loggen op de e-mail, Office365 en de computers op school, komt na de examenuitslag te vervallen. Indien je gebruik hebt gemaakt van je school E-mail/Onedrive en daar gegevens hebt opgeslagen die je wilt bewaren, zorg dan dat je voor de examenuitslag een kopie van deze gegevens op een eigen gegevensdrager (privé laptop of computer, usb stick / externe harde schijf etc.) hebt overgezet. 

Leerlingen die een vervolgopleiding op onze school gaan volgen of niet geslaagd zijn en volgend schooljaar terugkomen hoeven niets te doen, het account blijft actief.

Met vriendelijke groet,

Stichting Scholengroep Pontes

 

 

                                                                                                                                            

Ga voor het Goese Lyceum

En haal het beste uit jezelf.

Contactgegevens

Adres

Pontes, Het Goese Lyceum
Oranjeweg 90
4461 LR Goes

Telefoon & e-mail

T: 0113-216971
E: info.oranjeweg@goeselyceum.nl

Contactgegevens

Adres
Het Goese Lyceum
Bergweg  14
4461 NB
Telefoon &  e-mail
0113-212930
info.bergweg@goeselyceum.nl


Social media

Contact gegevens

Pieter Zeeman Lyceum
Hatfieldpark 2
4301 XC Zierikzee
info@pieterzeemanlyceum.nl
0111 415 751

Social media

website is gerealiseerd door Web2Work