Wij zijn de leerlingenraad.

Hallo allemaal, wij zijn een aantal gemotiveerde leerlingen die klaar staan voor alle leerlingen van Pieter Zeeman. We zijn een zeer divers groepje leerlingen van verschillende leeftijden. Als leerlingen met problemen zitten op onze school, kunnen ze dit bij ons melden. Wij komen regelmatig samen om te vergaderen over de dingen die spelen op onze school. Ook organiseren wij leuke activiteiten voor de leerlingen. Met open dagen zijn wij altijd aanwezig en staan we voor leerlingen en ouders klaar. Heb jij een probleem of een vraag voor ons? Wij zijn altijd bereikbaar via ons emailadres. Daarnaast zullen er momenten zijn dat wij tijdens pauzes door de school heen lopen zodat mensen ons vragen kunnen stellen. Ook denken we na over een ‘ideeënbus’. Nieuws hierover volgt!

Het email adres van de leerlingenraad is : leerlingenraadppz@gmail.com

Wat heeft de leerlingenraad bereikt?

 • Wij hebben er aan aantal jaar terug voor gezorgd dat de aula is opengesteld in de pauze
 • Er zijn prullenbakken gekomen op het nieuwe plein.
 • Het nieuwe plein is een stuk uitgebreid dan wat oorspronkelijk de bedoeling was.
 • De hoge heg aan het einde van het fietspad richting de laan van St. Hilaire is gesnoeid, dit was heel onveilig door het slechte zicht.
 • Valentijns acties
 • Het samenstellen van een jaarboek
 • Cadeautjes voor de eindexamen leerlingen
 • Tampon automaat
 • (Mee)praten overlegmomenten MT
 • Meedenken en meepraten over Pieter Zeeman als gezonde school; dit doen wij Pontesbreed 

Heb je interesse om in de leerlingenraad te komen of heb je ideeën om de school voor jou en je medeleerlingen te verbeteren? Stuur dan een mailtje naar leerlingraad.ppz@pontes.nl

Leerlingenraad Pieter Zeeman


 • Ik ben Victor Eon en ik zit 4 Atheneum (V4a). De reden dat ik in de leerlingenraad zit is dat ik wilde helpen met het opbouwen ervan. Ook wilde ik doorgaan met de leerlingenraad omdat ik ook in de vorige zat
 • Hallo, ik ben Renée van der Voorn, Ik ben 15 jaar oud en ik zit in 3 VWO. Ik ben bij de leerlingenraad gegaan omdat ik het belangrijk vind dat leerlingen kunnen mee bepalen over wat er op school gebeurt. En ook omdat ik het leuk vind om dingen te organiseren en samen met de andere leerlingen er wat leuks van te maken.
 • Mijn naam is Mari Muriel. Ik zit in havo 4. Vorig jaar ben ik geslaagd op de mavo en ik ben dit jaar begonnen op de havo. Ik wil later graag in het laboratorium gaan werken en dan onderzoek doen naar kanker of medicijnen gaan maken. Ik zit in de leerlingenraad, omdat ik het heel leuk vind om andere mensen te leren kennen en om dingen voor de school en de leerlingen te regelen.
 • Ik ben Twan Snitselaar uit V4a.Ik heb het profiel N&G gekozen met economie, bedrijfseconomie en technasium. Ik zit in de leerlingenraad, omdat ik meer wil betekenen voor de school en mijn medeleerlingen en ik ben van mening dat de leerlingenraad daar een goede plaats voor is.

 • Hallo ik ben Aisha Hussen. ik ben 14 jaar en woon in Zierikzee. ik kom uit Somalië. ik woon al 9 jaar in Nederland. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik het leuk vind om andere kinderen te leren kennen en met die kinderen leuke ideeën te bedenken om de school te veranderen. het leek me ook leuk om school feestjes te organiseren met de leerlingenraad.😃

 • Hoi ik ben Feben Tesfamariam, ik ben 15 jaar oud en ik zit in de 2e klas    VMBO.  Ik ben geboren in Eritrea, en ik ben 6 jaar in Nederland.  Ik ben samen met mijn moeder en vader zusje broertje hierheen gekomen. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik het erg leuk vind om samen te werken, en ik vind het leuk om ideeën te bedenken waardoor je ook resultaten ziet en waardoor er ook sfeer is in de school. 

Ga voor het Goese Lyceum

En haal het beste uit jezelf.

Contactgegevens

Adres

Pontes, Het Goese Lyceum
Oranjeweg 90
4461 LR Goes

Telefoon & e-mail

T: 0113-216971
E: info.oranjeweg@goeselyceum.nl

Contactgegevens

Adres
Het Goese Lyceum
Bergweg  14
4461 NB
Telefoon &  e-mail
0113-212930
info.bergweg@goeselyceum.nl


Social media

Contact gegevens

Pieter Zeeman
Hatfieldpark 1-2
4301 XC Zierikzee
info@pieterzeeman.nl
0111 415 751

Social media

website is gerealiseerd door Web2Work