HELP! MIJN KIND IS EEN PUBER!

HELP! MIJN KIND IS EEN PUBER!
Een interactieve online talkshow voor ouders over genotmiddelen, sociale media, relaties & seksualiteit en stress, somberheid en suïcidaliteit.


Het opvoeden van opgroeiende kinderen is leuk, maar soms ook best lastig. Zeker als uw kind in de puberteit terecht komt en de eigen identiteit meer gaat ontwikkelen. Het brein van pubers werkt anders dan dat ouders en een puberend kind zoekt grenzen op. Ineens zijn vragen over nieuwe thema’s aan de orde van de dag.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn puber veilig met seks om gaat? Wat doe ik met mijn puber die somber is en het leven niet meer ziet zitten? En wanneer is het gamegedrag van mijn puber zorgelijk? Wat doe ik als ik een zakje wiet vind onder het kussen van mijn puber? En welke regels kan ik stellen over alcohol en roken?

Om u te ondersteunen bij al deze vraagstukken, wordt speciaal voor ouders en verzorgers van kinderen in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar de online talkshow ‘Help! Mijn kind is een puber!’ georganiseerd. Vanaf 25 mei 2021 wordt er wekelijks een aflevering uitgezonden. U bent van harte welkom om deze live te volgen, online vanuit uw eigen woonkamer! U kunt zelfs vragen stellen aan professionals en horen wat andere ouders vinden.

Meld u aan via
<span style="font-size: 10.0pt;font-family:&quot;Verdana&quot;,sans-serif">www.laatzenietverzuipen.nl/talkshow.  <span style="mso-bidi-font-size: 10.0pt;font-family:&quot;Verdana&quot;,sans-serif">
Op deze pagina vindt u ook meer informatie over de afleveringen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en u kunt de talkshow volgen met een eigen gekozen naam.
 
Dinsdag 25 mei        19.30 uur      Aflevering 1 Seksualiteit & relaties
Dinsdag 1 juni          19.30 uur      Aflevering 2 Social media & gamen
Dinsdag 8 juni          19.30 uur      Aflevering 3 Genotmiddelen
Dinsdag 15 juni        19.30 uur      Aflevering 4 Stress, somberheid & suïcide

Media
  • HMKIEP_FLYER_TALKSHOW_b
  • HMKIEP_FLYER_TALKSHOW

Ga voor het Goese Lyceum

En haal het beste uit jezelf.

Contactgegevens

Adres

Pontes, Het Goese Lyceum
Oranjeweg 90
4461 LR Goes

Telefoon & e-mail

T: 0113-216971
E: info.oranjeweg@goeselyceum.nl

Contactgegevens

Adres
Het Goese Lyceum
Bergweg  14
4461 NB
Telefoon &  e-mail
0113-212930
info.bergweg@goeselyceum.nl


Social media

Contact gegevens

Pieter Zeeman
Hatfieldpark 1-2
4301 XC Zierikzee
info@pieterzeeman.nl
0111 415 751

Social media

website is gerealiseerd door Web2Work